Op het Van Bunnenplein in Knokke weet restaurant Alexandra al jaren een trouwe schare lekkerbekken te bekoren. In een sfeervol interieur proeft u hier immers van het beste dat de zee te bieden heeft. Naast de vele gerechten op de kaart, kunt u eveneens genieten van onze seizoensgebonden suggesties of misschien opteert u voor één van onze specialiteiten: Noordzeetafel of huisgemaakte garnaalkroketjes. Bovendien worden alle gerechten geserveerd met handgesneden frietjes! Redenen genoeg dus, om hier zeker een bezoekje te brengen!
Onze suggestie
Patatje met grijze garnalen
Catch of the day
Meat of the day
Vol au vent van hoevekip met of zonder kalfszwezeriken
Kreeftje in de oven
Mergpijpje
MENUS
FOTO’S
VISFONDUE
Kom onze visfondue ontdekken (vanaf 2 personen)
Topper in Knokke en omstreken!
Uniek blijft de vis- en schaaldierenformule waarbij men zelf aan tafel jonge tarbot, zeeduivel, tong, zalm, coquilles, scampis, gambas en langoustines mag bereiden met een rijke vissoep als ultiem resultaat.
Niet alleen bijzonder lekker maar bovendien een uitzonderlijke manier van genieten.
Un événement unique dans cet établissement reste la fondue de poissons et de crustacés, ou vous pourrez préparer vous-même à table du turbotin, de la lotte de la mer, de la sole, du saumon, des scampis, des gambas et des langoustines avec, pour résultat ultime, une soupe aux poissons d’une richesse extraordinaire.
Non seulement particulièrement savoureuse, mais également une forme exceptionnelle de gastronomie amusante.
70 €-
Vanaf 2 personen / à partir de 2 personnes Prijs per persoon / prix par personne
Réservez votre table
JAARLIJKS VERLOF
19 DECEMBER T.E.M. 27 DECEMBER ZATERDAG 28 TERUG OPEN OM 18 UUR.